Jajecznica z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jaja wbić do miski.
Pieczarki pokroić na plasterki.
Cebule pokroić w kostkę.
Rozgrzać tłuszcz, wrzucić cebule, smażyć chwilę.
Dodać pieczarki.
Jak trochę odparuje woda wlać jajka.
Posypać solą, pieprzem i ziołami, wg gustu i smaku.
Zamieszać i podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Czas smażenia: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 457
Data dodania: 2012-09-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Jajecznica z pieczarkami

2012-10-01 11:36:37

jak dla mnie to zioła prowansalskie średnio pasują do tej jajecznicy, ale do pomidorów jak najbardziej, do tej dodałabym tylko tymianek, a najlepiej świeżo posiekany szczypior :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.