Jajka faszerowane twarożkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane na twardo jajka przekrój na pół, żółtka, przełóż do miski. Zmiksuj z twarogiem, awokado, szpinakiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Połówki białek ułóż na półmisku i na każdą połóż łyżkę farszu. Udekoruj listkami natki pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1235
Data dodania: 2010-06-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane twarożkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.