Kalafiorowe kotleciki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior ugotować na półtwardo. Odlać wodę i rozdrobnić kalafior tłuczkiem do ziemniaków. Dodać jajka, bułkę tartą, pieprz, vegetę, odrobinę czerwonej papryki i posiekanej natki pietruszki , wymieszać. Formować małe płaskie kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i upiec.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1089
Data dodania: 2010-08-23

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalafiorowe kotleciki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.