Kaszowi z orkiszu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do płaskiego rondla z roztopionym masłem włożyć drobno pokrojoną cebulę i ją usmażyć, a następnie wlać wodę (160 g), zagotować i posolić. Do tego włożyć namoczony uprzednio orkisz i ugotować go do miękkości.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 535
Data dodania: 2010-02-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kaszowi z orkiszu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.