Kiełbasa w sosie pomidorowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule obrać, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na smalcu na jasnozłoty kolor, dodać koncentrat pomidorowy, 1/2 szklanki wody i chwilę pogotować. Kiełbasę umyć, podzielić na porcje, włożyć do sosu i gotować na małym ogniu pod przykryciem ok. 20 minut.

Przed podaniem sos doprawić solą i cukrem oraz posypać majerankiem. Kiełbasa może być też pokrajana na plasterki co skróci czas ogrzewania.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 617
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa w sosie pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.