Kiełbaska z grilla

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbaski kroimy ukośnie i obu stron. Kładziemy na rozpalonego grilla i co 2 minuty polewamy piwem. Kiełbaskę pieczemy z 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 895
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Kiełbaska  z grilla
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-05-26
Kiełbaska z grilla

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbaska z grilla

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.