Krokiety do barszczu czerwonego

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Naleśniki: Z mąki, 2 jajek, łyżki oleju, szczypty soli, mleka rozrób ciasto naleśnikowe i usmaż naleśniki.
Farsz: Pieczarki zetrzyj na tarce o dużych oczkach, cebulę natomiast pokrój w drobną kostkę. Pieczarki razem z cebulę uduś na patelni i dopraw.
Na usmażone naleśniki nakładaj pieczarki i zwijaj w krokiety, potem obtocz je w rozmąconym jajku, a potem w bułce tartej, smaż na rumiano na patelni, podawaj z czerwonym barszczem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1911
Data dodania: 2010-04-08

Zdjęcia

Krokiety do barszczu czerwonego
halina#

Dodane przez:

halina

2010-09-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krokiety do barszczu czerwonego

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.