Mintaj z kalafiorem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior umyć, oczyścić, podzielić na bardzo małe różyczki. Gotować 10-12 minut w osolonej wodzie. Wyjąć, osączyć. Rybę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, pokroić na kawałki. Mocno rozgrzać oliwę na teflonowej patelni, smażyć na niej rybę 3-4 minuty, ostrożnie obracać, oprószyć curry, posolić, podlać rosołem i śmietaną. Gotować 2 minuty na małym ogniu. Koperek opłukać, osuszyć, posiekać. Kalafior i rybę przełożyć na talerz, przed podaniem udekorować koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 923
Data dodania: 2010-03-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mintaj z kalafiorem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.