• apette.pl
  • Kokos gotowany do przełożenia tortu

Kokos gotowany do przełożenia tortu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubić białka, dodać cukier i kokos. Gotować garnek, w garnku około 70 min. Po wychłodnięciu przekładamy tort na konto jednego biszkoptu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 896
Data dodania: 2010-03-05

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kokos gotowany do przełożenia tortu

2010-03-09 02:25:00

fajna masa do ciasta.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.