Konfitura truskawkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Truskawki myjemy, obieramy. Wrzucamy owoce do garnuszka i gotujemy cały czas mieszając do momentu aż będą miękkie. Następnie dodajemy cukier, żelfiks, mieszamy. Gorący dżem przekładamy do słoików. Słoiczki zakręcamy. Nie wekujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 773
Data dodania: 2011-02-22

Zdjęcia

Konfitura truskawkowa
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-22

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Konfitura truskawkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.