Korniszony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki umyć, osączyć, ciasno układać w słoikach, przekładając przyprawami. Zagotować wodę z octem, solą i cukrem, gorącą zalewą zalać ogórki, zakręcić i pasteryzować 35 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1019
Data dodania: 2010-12-05

Zdjęcia

Korniszony
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-06
Korniszony

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Korniszony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.