Makaron z rybą

Ocena przepisu

Składniki

  • makaron razowy 50 g
  • rosół warzywny 1/8 L
  • nasiona kopru włoskiego 1 łyżeczka
  • filety z mintaja 125 g
  • sok z cytryny trochę
  • mieszanka 8 ziół 2 łyżki
  • słodka papryka 1 szczypta
  • świeżo zmielony biały pieprz
  • sól
  • mrożona włoszczyzna 5 łyżek
  • olej roślinny 1 łyżeczka

Sposób przyrządzenia

Makaron razowy ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu. Rosół zagotować z nasionami kopru włoskiego i słodka papryką. Dodać włoszczyznę, gotować 10 minut. Odcedzić, osaczyć na sitku. Rybę osuszyć, skropić sokiem z cytryny, posolić, pokroić w kostkę. Przełożyć do warzyw, podgrzewać 5-7 minut. Dodać zioła i olej. Przyprawić solą i pieprzem. Makaron odcedzić, osączyć na sitku. Wymieszać z rybą.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 645
Data dodania: 2010-03-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z rybą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.