Makrela z grilla w minutkę

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzona makrela 3 sztuki
  • cytryna 3 sztuki

Sposób przyrządzenia

Makrele opiec na grillu nie zdejmując skóry z obu stron kilka minut. Zdjąć z rusztu i usunąć skórkę. Podawać z cząstkami cytryny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1867
Data dodania: 2010-05-28

Zdjęcia

Makrela z grilla w minutkę
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-14
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makrela z grilla w minutkę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.