Marchew w maśle orzechowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewki pokroić w słupki, włożyć do miski, posypać solą. Mikrofalować pięć minut, dodać trochę wody, przemieszać, mikrofalować kolejne dwadzieścia minut. Doprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, masłem i mielonymi orzechami (najlepiej laskowymi). Podgrzewać około trzy minuty, dodać do marchewki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 965
!Princeska

!Princeska

Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Marchew w maśle orzechowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.