Masło czosnkowe wiejskie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło zmiękczamy w mikserze. Dodajemy przeciśnięty czosnek, sól i pieprz. Po zmiksowaniu wyjmujemy i dodajemy posiekany koperek. Mieszamy ręcznie. Podajemy z pieczywem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 956
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Masło czosnkowe wiejskie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.