Mielone z frytkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso włożyć do salaterki, wbić jajka, dodać natkę pietruszki, oliwę z oliwek, wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Uformować małe kotlety, spłaszczyć dłonią, smażyć z obu stron na chrupiącym oleju, podawać z frytkami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1571
Data dodania: 2008-11-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Mielone z frytkami

!nullo#

!nullo

2013-12-15 13:23:58

Jak wygląda chrupiący olej ?

2010-02-22 23:23:59

Dobre jedzenie.
!Dolina#

!Dolina

2009-06-29 15:31:56

A mnie smakuje tak jak jest, super smaczne i szybkie..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.