Mięsna przystawka

Ocena przepisu

Składniki

  • kiełbasa podsuszana 2 pałeczki
  • baleron 400 dag
  • szczypiorek 1 pęczek

Sposób przyrządzenia

Wędlinki kroimy wg swojego uznania. Szczypiorek kroimy drobniutko. Baleron i kiełbaskę układamy na zmianę. Po górze posypujemy szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 772
Data dodania: 2010-03-14

Zdjęcia

Mięsna przystawka
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-14
Mięsna przystawka
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięsna przystawka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.