Nadziewana golonka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z golonki wyciągamy kość. Mięso doprawiamy przyprawa i nadziewamy golonkę. Golonkę zszywamy nitką i pieczemy 50 minut w 190 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 1824
Data dodania: 2010-03-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewana golonka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.