• apette.pl
  • Nadziewane zrazy z mięsa wieprzowego

Nadziewane zrazy z mięsa wieprzowego

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso umyć, osuszyć, podzielić na 8 kotletów, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem z obu stron, odłożyć.
Cebulkę obrać i pokroić w piórka. Ogórki kiszone pokroić w zapałki.
Kotlety posmarować musztardą, na każdy położyć plaster szynki, sera żółtego, trochę cebulki i kilka zapałek ogórka kiszonego, zwinąć w rulonik - można spiąć wykałaczką.
Rozgrzać olej na patelni. Zrazy obtaczać w mące, smażyć na złoto.
Podawać z ziemniakami i surówką.

Smacznego!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 742
Data dodania: 2012-02-08

Zdjęcia

Nadziewane zrazy z mięsa wieprzowego
kachna2086#

Dodane przez:

kachna2086

2012-02-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Nadziewane zrazy z mięsa wieprzowego

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.