Owoce z tuńczykiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Tuńczyka osączamy z zalewy, widelcem rozdrabniamy na kawałki. Z cytryny wyciskamy sok. Grejpfruta obieramy ze skórki i białych elementów. Banany obieramy, odcinamy końcówki, kroimy w kostkę i polewamy sokiem cytrynowym. Jaja gotujemy na twardo, ostudzone obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę. Jogurt mieszamy z majonezem, solą i mieloną papryką. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Sałatą wykładamy salaterki, nakładamy sałatkę i polewamy sosem. Podajemy od razu po przyrządzeniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 439
Data dodania: 2011-06-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Owoce z tuńczykiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.