Panierowane parówki II

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Parówki przekrawamy wzdłuż i na pół.
Jajko roztrzepujemy z ketchupem.
Następnie połówki parówek maczamy w jajku z ketchupem i panierujemy w bułce tartej.
Smażymy na złoty kolor. Podajemy z sałatką z warzyw.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 682
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Panierowane parówki II
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-06-30
Panierowane parówki

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panierowane parówki II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.