Papryka faszerowana ryżem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać i pokroić drobno, zeszklić na oleju, dodać mięso, przyprawy i usmażyć. Ryż ugotować na sypko. Zmieszać ryż z mięsem. Papryki przekroić tak aby od góry została czapeczka ok. 1 cm długości, wyciąć nasiona, do środka kłaść farsz i zakryć. Wstawić do naczynia żaroodpornego, podlać bulionem i zapiekać 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 587
Data dodania: 2010-09-21

Zdjęcia

Papryka faszerowana ryżem
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2011-06-20
z dodatkiem sosu pomidorowego
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana ryżem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.