Paprykarz z kurczaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kurczaka myjemy, mięso kroimy na mniejsze kawałki, posypujemy solą i mąką, wrzucamy na rozgrzany olej, dodajemy drobno posiekaną cebulę, smażymy na złoty kolor. Skrapiamy wodą, dusimy na małym ogniu pod przykryciem co chwilę mieszając i dolewając wodę. Pod koniec duszenia dodajemy koncentrat, wino, dusimy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy posiekaną natką pietruszki, podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 672
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paprykarz z kurczaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.