Parówki w sosie ze szczypiorkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z parówek zdejmujemy osłonki i kroimy je na plasterki. Masło roztapiamy na patelni, dodajemy mąkę i podsmażamy, następnie wlewamy bulion, dodajemy musztardę, doprawiamy solą i pieprzem, gotujemy kilka minut, dodajemy śmietanę i dokładne mieszamy. Takim sosem polewamy parówki i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 786
Data dodania: 2011-03-14

Zdjęcia

Parówki w sosie ze szczypiorkiem
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-14

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Parówki w sosie ze szczypiorkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.