Pasta jajeczna

Ocena przepisu

Składniki

  • jaja ugotowane na twardo 6 szt
  • majonez gęsty 5 łyżek
  • szczypiorek drobno posiekany 1 pęczek
  • kapary siekane 2 łyżki
  • pieprz do przyprawy
  • sól do smaku

Sposób przyrządzenia

Jaja po ugotowaniu i obraniu myjemy, osuszamy, kroimy w kostkę. Dodajemy szczypiorek, kapary. Majonez przyprawiamy pieprzem i solą. Po wymieszaniu wstawiamy do lodówki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 975
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta jajeczna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.