Pasta żółtkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka dokładnie umyć, następnie żółtka oddzielić od białek, utrzeć je z cukrem pudrem na puszystą masę. Dodać bułkę tartą i ewentualnie skórkę z cytryny. Z białek należy ubić pianę i połączyć ze sobą wszystkie składniki sosu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 746
Data dodania: 2011-02-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta żółtkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.