Penne po włosku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zagotować wodę, posolić i wsypać makaron. Gotować krócej niż na opakowaniu, aby nie rozmiękł. Obrać czosnek i cebulę. Czosnek posiekać drobniutko, a cebulę pokroić w półplastry. Rozgrzać oliwę i wrzucić cebule, po 3 minutach wrzucić czosnek. Posolić i po kolejnej minucie wlać koncentrat. Przyprawić pieprzem, sola i bazylią. Zagotować i polać makaron. Posypać utartym parmezanem i jeszcze raz wymieszać. Podawać od razu!
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 573
Data dodania: 2012-04-18

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Penne po włosku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.