Pierogowe ciasto

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę zagotowujemy. Następnie do mąki dodajemy sól i wrzącą wodę, mieszamy łyżką żeby się nie poparzyć. Rozwałkowujemy ciasto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 629
Data dodania: 2010-03-08

Zdjęcia

Pierogowe ciasto
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-08
Pierogowe ciasto.
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierogowe ciasto

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.