Pierś w musztardzie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka oczyszczamy, płuczemy i dzielimy na części. W miseczce robimy marynatę, mieszamy razem miód, musztardę, oliwę, majonez, chilli i słodką paprykę. Wszystko razem dokładnie mieszamy i wrzucamy do niej kawałki kurczaka i obtaczamy go w marynacie. Mięso odstawiamy na kilka godzin w chłodne miejsce, a następnie pieczemy na rozgrzanym grillu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 539
Data dodania: 2011-04-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierś w musztardzie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.