Płaty śledziowe w koncentracie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wymoczone płaty śledziowe, pokroić na kawałki. Cebulę obrać, pokroić w piórka, zeszklić na oleju, posypać wegetą. Sok z cytryny, wymieszać z koncentratem, wlać do cebulki, dodać miód, listek laurowy, wymieszać, dusić przez 5 minut na wolnym ogniu. Wystudzony sos wymieszać w misce ze śledziami i przełożyć do słoika.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1605
Data dodania: 2010-12-16

Zdjęcia

Płaty śledziowe w koncentracie
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-16
Płaty śledziowe w koncentracie
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Płaty śledziowe w koncentracie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.