• apette.pl
  • Polewa czekoladowa do ciast błyskawiczna

Polewa czekoladowa do ciast błyskawiczna

Ocena przepisu

Składniki

  • czekolada deserowa 1 tabliczka
  • masło 1 łyżka

Sposób przyrządzenia

Czekoladę kruszymy do miseczki. Miseczkę z pokruszoną czekoladą wstawiamy na garnek z wrzącą wodą, dodajemy odrobinę masła, mieszamy do momentu, aż czekolada się rozpuści. Gorącą polewamy ciasta lub desery.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1046
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Polewa czekoladowa do ciast błyskawiczna
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Polewa czekoladowa do ciast błyskawiczna

!Aga#

!Aga

2010-04-02 13:14:34

własnie czegos takiego szukałam. Polewa czekoaldowa z czekolady a nie kakao. Jutro bede robic Chatke Baby Jagi to wykorzystam przepis :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.