Pomidorowy sos do gołąbków

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bulion zagotować i dodać koncentrat pomidorowy. Z oleju i mąki zrobić białą zasmażkę i zagęścić sos. Cebulę drobno pokroić i dodać do sosu. Doprawić przyprawami do smaku i dodać śmietanę. Dobrze wymieszać. Podawać z gołąbkami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1030
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Pomidorowy sos do gołąbków
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-04-14
Pomidorowy sos do gołąbków

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidorowy sos do gołąbków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.