Przystawka z wędzonego dorsza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Dorsza oczyścić ze skóry i ości, podzielić na kawałki. Marchew zetrzeć na drobnej tarce, dodać sok z cytryny i wymieszać z majonezem. Dorsza ułożyć na półmisku, przykryć warstwą marchwi z majonezem, udekorować cytryną i zieloną pietruszką, odstawić w chłodne miejsce. Podawać z pieczywem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 588
Data dodania: 2010-02-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Przystawka z wędzonego dorsza

2010-02-22 23:57:05

Jadłam parokrotnie dorsza.

2010-02-13 11:43:29

Przystawka z wędzonego dorsza jest cudna.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.