Pstrąg w marynacie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę wymyć, osuszyć. Przygotować marynatę- oliwę, sos sojowy, wyciśnięty czosnek, pokrojoną papryczkę, sok z cytryny, kolendrę, tymianek, przyprawę do ryby, sól i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać odstawić na 15 minut, po tym czasie natrzeć rybkę marynatą i pozostawić w lodówce na 30 minut. Następnie rybę z marynatą zawijamy w folii aluminiowej i dajemy do piekarnika lub pieczemy na grillu ok 30 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 877
Data dodania: 2011-01-27

Zdjęcia

Pstrąg w marynacie
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pstrąg w marynacie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.