Pstrąg z piekarnika

Ocena przepisu

Składniki

  • pstrąg 1 szt
  • wegeta do smaku
  • pietruszka zielona krojona 0,5 łyżeczki
  • masło 1 łyżeczka płaska
  • olej do pieczenia

Sposób przyrządzenia

Pstrąga oczyścić. W środku nasmarować wegetą dodać masło i pietruszkę. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 160 st na około 30 min. Przed podanie skropić sokiem z cytryny. Podawać z frytkami i dowolną surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 2166
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Pstrąg z piekarnika
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pstrąg z piekarnika

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.