Pulpeciki w sosie śmietanowym

Ocena przepisu

Opis

Pulpeciki w sosie śmietanowym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa mielonego dodać drobno pokrojoną cebulę, kaszę mannę. Wbić jajko. Doprawić do smaku i dobrze wymieszać. Z masy formować pulpeciki. Układać w żaroodpornym naczyniu. Do bulionu dodać drobno pokrojoną cebulę, mąkę, koncentrat i śmietanę. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Zalać pulpeciki. Posypać bazylią. Zapiekać ok 30 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 537
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Pulpeciki w sosie śmietanowym
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-12
Pulpeciki w sosie śmietanowym
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpeciki w sosie śmietanowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.