• apette.pl
  • Roladki mielone z korniszonami i żółtym serem

Roladki mielone z korniszonami i żółtym serem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa mielonego dodać jajko, namoczoną w mleku bułkę (lub 2 łyżki bułki tartej), drobno pokrojoną cebulkę, doprawić solą i pieprzem. Wszystko razem dokładnie wyrobić. Ogórki przekroić wzdłuż na pół, ser w paski. Lepić kotleciki, do środka wkładać połowę korniszona i paseczek sera. Rozgrzać olej na patelni, klopsiki obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 473
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Roladki mielone z korniszonami i żółtym serem
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-29
Roladki mielone z korniszonami i żółtym serem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki mielone z korniszonami i żółtym serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.