Rosół szklany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wodę gotujemy z porcją rosołową, dodajemy marchewkę i kostkę rosołową. Gotujemy do momentu miękkiej marchewki. Dobry rosołek na zimowe dni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 494
Data dodania: 2011-02-07

Zdjęcia

Rosół szklany
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-07
Rosół szklany
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół szklany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.