Ruloniki śledziowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Liście sałaty umyć, osuszyć. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić na 2 cm paski. Ser pokroić w słupki. Każdy płat śledzia posmarować cienko musztardą miodową. Ułożyć po pasku papryki , żółty ser i zwinąć w ruloniki. Podawać na liściach sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 686
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Ruloniki śledziowe
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ruloniki śledziowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.