Ryż mojego dziadka

Ocena przepisu

Opis

Ryż mojego dziadka

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować na sypko. Może być od obiadu. Na patelni przesmażyć kawałek pokrojonej słoniny. Wyłożyć ryż. Posolić i oprószyć pieprzem dość obficie. Przesmażyć. Przemieszać Dobrze smakuje ze schłodzonym zsiadłym mlekiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1026
Data dodania: 2011-03-03

Zdjęcia

Ryż mojego dziadka
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-03
Ryż mojego dziadka
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż mojego dziadka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.