Paseczki z piersi kurczaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso pokroić w paseczki. Czosnek rozetrzeć z miodem, dodać imbir, sos sojowy i wino, dokładnie wymieszać. Do takiej zaprawy włożyć mięso i odstawić na godzinę. Następnie mięso wyjąć, odsączyć, obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wyjąć, odsączyć i ułożyć na liściach sałaty.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 865
Data dodania: 2011-03-29

Zdjęcia

Paseczki z piersi kurczaka
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-29

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Paseczki z piersi kurczaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.