Sakiewki z ciasta francuskiego

Ocena przepisu

Opis

Bardzo dobre z kefirem:)

Składniki

  • ciasto francuskie 1 opakowanie
  • suszone pomidory 1 słoiczek
  • bryndza 25 dag
  • pieprz 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Ciasto pokroić na kwadraty o boku 6 cm. Na każdym ułożyć po 2 pomidory, łyżkę bryndzy, doprawić pieprzem. Skleić w sakiewki, tak aby w miejsce sklejenia powstały małe szparki. Zapiekać przez 20 minut, podawać po ostudzeniu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 4536
Data dodania: 2009-03-30

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Sakiewki z ciasta francuskiego

2010-02-09 00:36:28

Na prawdę eleganckie danie.

2010-02-03 15:21:36

Bardzo dobre , można podać z barszczem czerwonym.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.