Ser gotowany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser rozdrobnić, zalać w garnku mlekiem i postawić na wolnym ogniu do zagotowania. Zlać oddzielająca się serwatkę, do sera dodać śmietankę, margarynę i przyprawy - wszystko wymieszać. Gdy masa zgęstnieje, przełożyć do naczynia, wystudzić i pokroić w plastry.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 830
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ser gotowany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.