Smażona tilapia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet z tilapii opłukać i podzielić na kawałki. Następnie osuszyć ręcznikiem, skropić sokiem z cytryny, przyprawić solą, pieprzem i przyprawą do ryb. Rybę odłożyć na około godzinkę do lodówki żeby rybka przeszła smakami. Na patelni rozgrzać trochę oleju i masła. Na rozgrzany tłuszcz kłaść filety i smażyć ok 15 minut. Podawać z opiekanymi ziemniaczkami, i surówką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 4717
Data dodania: 2011-04-08

Zdjęcia

Smażona tilapia
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-04-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażona tilapia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.