Smażone rydze

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rydze oczyścić, opłukać, odciąć trzonki, pokroić na ćwiartki. Smażyć na rozgrzanym maśle mieszając, aż wydobywający się z nich sok odparuje, a masło zmieni kolor na intensywnie pomarańczowy. Po tym oprószyć sola i pieprzem do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1137
Data dodania: 2010-05-26

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Smażone rydze

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.