Sos jajeczny z chrzanem

Ocena przepisu

Składniki

  • śmietana 18% 250 ml
  • jajka na twardo 3 sztuki
  • posiekany szczypiorek 4 łyżki
  • posiekany koperek 3 łyżki
  • chrzan 1,5 łyżeczki
  • sok z połowy cytryny
  • sól
  • pieprz
  • cukier 1 szczypta

Sposób przyrządzenia

Jajka na twardo obrać, zetrzeć w całości na tarce o drobnych oczkach. Śmietanę wymieszać z jajkami, ziołami, chrzanem, sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem oraz cukrem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 506
Data dodania: 2011-05-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos jajeczny z chrzanem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.