Surówka włoska 2

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę pokroić w wąskie, długie paski. Pomidory (po sparzeniu i zdjęciu skórki) pokroić w ósemki, obrane ogórki –w półplasterki. Śmietanę przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Przełożoną do salaterki kapustę skropić sokiem z cytryny i lekko posolić, na wierzchu ułożyć pomidory i ogórki. Polać sosem i posypać bazylią lub koperkiem. Podawać do mięs i ryb gotowanych.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 575
Data dodania: 2010-03-19

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka włoska 2

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.