Surówka z czerwonej kapusty

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę kroimy w dużą kostkę, kapustę grubo szatkujemy. Smażmy około 15 min. Na tłuszczu na małym ogniu. Dodajemy cukier. Z kostek przygotowujemy bulion. Jabłka i ziemniaki obieramy i kroimy w drobną kostkę. Wkładamy do bulionu. Gotujemy 15 min. Dodajemy kapustę z cebulą i doprawiamy do smaku. Gotujemy 10 min. Dodajemy sok z cytryny
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 398
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Surówka z czerwonej kapusty
rosik93#

Dodane przez:

rosik93

2011-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z czerwonej kapusty

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.