Surówka z pora

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę umyć, oczyścić, wyciąć głąb utrzeć na tarce o dużych oczkach lub drobno poszatkować, marchewkę i jabłko wypłukać obierać, i również utrzeć na tarce na dużych oczkach, pora przekroić wzdłuż na 4 ćwiartki i pokroić na cienkie paseczki. Starte i pokrojone warzywa przełożyć do miseczki przyprawić solą i pieprzem a następnie dodać majonez. Doskonała jako surówka do obiadu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 441
Data dodania: 2011-04-13

Zdjęcia

Surówka z pora
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-04-13

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z pora

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.