Świderki w zielonym sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron, ugotować wg instrukcji na opakowaniu. Zmiksować orzechy, szałwię i oliwę na gruboziarnistą masę. Dodać sok z limonki, przyprawy i ser. Połączyć sos z gorącym makaronem, zaraz po odcedzeniu i podawać natychmiast. W lodówce pod przykryciem, można przechowywać sos przez 2 dni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 778
Data dodania: 2010-03-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Świderki w zielonym sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.